אומנות הגילוף באבטיח

מטרת הקורס:
לימוד טכניקת גילוף באבטיח – בסיסי, ומתקדם

משך הקורס:
שמונה מפגשים (כל מפגש בן כשעתים, סה"כ כ – 16 שעות הדרכה).

אוכלוסיית יעד:
קורס תחביב לקהל החופשי, חברות קייטרינג, שפים במלונות ומסעדות.

אופן ההדרכה:
חצי שעה שירטוט הדמות מספר פעמים, במטרה להבנת הפרטים ול"חריטת" הדמות בזיכרון.
ההדרכה הינה אישית אך בתוך קבוצה.

נושאי הקורס:

גילוף בסיסי באמצעות כלי גילוף

מפגש ראשון : שרטוט בסיסי וגילוף פרח מרכזי.
מפגש שני : שרטוט וגילוף פרח U- Chef
מפגש שלישי : שרטוט וגילוף פרח V – Chef
מפגש רביעי : שרטוט וגילוף פרח L – Chef

גילוף מתקדם באמצעות סכין גילוף בלבד

מפגש חמישי: שרטוט וגילוף 3 פרחים משולב.
מפגש שישי: שרטוט וגילוף שושנים ועלים מחורצים
מפגש שביעי: סלסלה / באר / תפילין …
מפגש שמיני: רעיון עצמי – עבודת גמר

עבודת בית

בסיום כל שיעור יקבל החניך עבודת בית אותה יבצע במהלך השבוע באופן אישי ובמטרה לחזור על החומר, לתרגל ולשוב עם שאלות או הבהרות לגבי הטכניקה או הביצוע.

החניך יגיש את צילום העבודה בשיעור הבא

כל חניך יקבל במתנה סכין גילוף, סינר ותיק.

בסיום הקורס יקבל החניך תעודת גמר לגילוף בסיסי ומתקדם באבטיח.

שינוי גודל פונט