פעילות למוסדות

סמינרים לוועדי עובדים ומוסדות מטרת הסמינר הקולינארי:

חשיפת הקהל לנושא הגילוף והפיסול בפירות וירקות במטרה להפוך את מראה המטבח ל – "מטבח אומנותי".

משך ההצגה: 45-90 דקות

מיועד: קניונים, ועדי עובדים, ימי כיף, אירועים, כנסים…. (גם לקבוצות גדולות).

נושאי המפגש: דברי פתיחה – נציג המוסד. מבוא לגילוף ופיסול {מצגת קצרה} – רז קידר.
הצגה והדרכה לגילוף ירקות ופירות – רז קידר {הפעלת נציגים מהקהל, לסרוגין).
האבטיח ואוצרותיו – הדגמה לגילוף והדרכה (כשזמין בשוק)- רז קידר.
סיכום המפגש – דברי רז קידר, דברי הנהלת המוסד.

שונות: כמות הקהל אינה מוגבלת. באפשרות המוסד לתעד במצלמת וידאו את ההרצאה. בזמן ההדרכה רצוי להציג את ההדגמה על מסך רחב, כך שהקהל יראה ברור את כול הפרטים. מניסיון העבר, ישנה שביעות רצון מלאה, סדנה יפה ואסטטית, זיכרונות טובים עם אפשרות לתעד זאת בעיתון החברה.

הרצאות בבתי ספר
הרצאות למוסדות
פעילות למוסדות
שינוי גודל פונט